lunes, 4 de enero de 2016

Informació a Internet

Hola a tots i a totes,
aquesta setmana l'assignatura de TIC al TILC ha tractat de internet com a font d'informació i la tasca principal ha sigut navegar per internet i trobar webs que ens resulten útils per a la nostra especialitat i la nostra tasca docent. 
Imatge: Web building de Bogie Garry amb llicència Creative Commons
Vivim a una societat globalitzada i tecnològica on l'ús de la web i les noves tecnologies esdevé imprescindible per als mestres. Com a docent, internet suposa una font d'informació inesgotable per buscar recursos, activitats, tendències... D'altra banda també es converteix en una eina molt útil per als alumnes que poden ampliar coneixements, repassar i contrastar informació. Però hem d'anar amb cura ja que tanta informació pot resultar aclaparadora i hem de ser crítics per tal de ser capaços de seleccionar allò que ens interessa i descartar la resta. 
Els darrers dies he navegat per les diferents webs que els professors ens proposaven i he trobat coses prou interessants. He de dir que ha sigut una mica difícil trobar webs de la meua especialitat (anglès) escrites en català (que era requisit per al treball que havíem de fer). Tot i això, n'he trobat alguna. La que més m'agradat i que de segur usaré es Much more , un blog que inclou infinitat de recursos per a les classes d'anglès i també relacionats amb l'ensenyança del Català i amb la metodologia CLIL. També recomane per als docents de totes les especialitats la web Educació emocional amb un recull de definicions, jocs i activitats per tractar tot allò relacionat amb l'educació emocional dels alumnes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario